Marcs & Spencer

Marcs and Spencer baby rompers

Marcs & Spencer is een fijne winkel voor rompers, slabbetjes en pyjama’s. Er zijn steeds weer nieuwe printjes, maar de kleuren (ik kies voor Liselotte grijs, wit en oud-roze) blijven hetzelfde, waardoor het leuk bij elkaar past. Je vindt ze op de website van Marcs & Spencer onder de rubriek ‘slaappakjes en nachtkleding’. Ze verkopen allerlei soorten, deze basic rompers met korte mouw kosten per 7 stuks € 14,95.
Toen Liselotte nog klein en teer was, kocht ik alleen wikkelrompers voor haar, om tranen tijdens het aankleden te voorkomen. Toen ze iets ouder was, lukte het met deze rompers ook wel, maar ik kocht ze wel het liefst met korte mouw. Dat is toch makkelijker aan te trekken dan rompers met lange mouwen.

Het voordeel van dit model romper is dat je wanneer de poepluier is doorgelekt, het rompertje naar beneden toe kunt afwikkelen, zodat de bovenkant van de baby ten minste schoon blijft. Het rompertje hang je daarna aan een hangertje in de WC. Als je dan doortrekt, is de meeste viezigheid vast van het rompertje afgespoeld.