About

To the zoo staat vol leuke en nuttige blogs over baby’s en kinderen. Niet alleen voor ouders, maar ook voor ooms, tantes en andere oppasadresjes. Hier vindt je de leukste kraamcadeaus, babygadgets en kinderboeken. Je leest alles over de verzorging, opvoeding, kleding, de kinderkamer enz. enz.

Ik maak alle foto’s zelf, daarom zie je soms vlekken en hondenharen. Maar dan weet je in ieder geval zeker dat ik de producten zelf heb uitgeprobeerd.

Omdat ik werk als advocaat in het Personen- en Familierecht en het Jeugdrecht, schrijf ik ook blogs over juridische kwesties en over mijn ervaringen in de dagelijkse praktijk.

Mijn dochter Liselotte is nu bijna twee. De tips die gaan over oudere kinderen zijn afkomstig van vrienden en familie.

Alle tips zijn welkom! Als je een onderwerp mist, of als je zelf adviezen hebt om te delen, laat het dan weten via het contactformulier.

Mijn kantoor ‘Advocatenkantoor Bezuidenhout’ in Den Haag behandelt alle mogelijke zaken op het gebied van Personen- en Familierecht en Jeugdrecht. Daaronder vallen onder andere zaken die betrekking hebben op echtscheidingen, huwelijkse voorwaarden, erfrecht, omgangsregelingen, gezagswijzigingen, naamswijzigingen, alimentatie, adoptie, internationale kinderontvoering, erkenning en ontkenning vaderschap.

Mijn kantoorgenote Hilde Dreesmann-Bruintjes is in het bijzonder gespecialiseerd in complexe internationale echtscheidingen. Wij zijn beiden bereikbaar via www.akbzh.nl.

advocaat familierecht jeugdrecht
advocatenkantoor bezuidenhout